"Η παράβλεψη δεν μειώνει την επιτυχία"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis cska Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την παράβλεψη για την εκφώνηση του ονόματος του Δημήτρη Ιτούδη, που την περασμένη σεζόν διακρίθηκε με την ΤΣΣΚΑ συμμετέχοντας στο φάιναλ-φορ της Euroleague και κατακτώντας το πρωτάθλημα της VTB League.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ του ΣΕΠΚ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να τονίσει ότι λόγω παράλειψης δεν αναφέρθηκε η επιτυχία του Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της VTB League στα πλαίσια των βραβεύσεων κατά τη διάρκειας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την περασμένη Κυριακή (7/2). Ο ΣΕΠΚ έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ να λάβει το βραβείο για την νέα επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίριση, έχει βραβευτεί στο παρελθόν για την επιτυχημένη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα έχει τιμήσει τον ΣΕΠΚ με την αποδοχή της πρόσκλησης για να μιλήσει σε Διεθνές Σεμινάριο.

Το ότι δεν αναφέρθηκε το όνομα του αποτελεί παράλειψη του Συνδέσμου και δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη σεζόν, ούτε το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες προπονητές και το επίπεδο τους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software