Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

GSFAIRO Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Αξίζουν τα εύσημα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του για αυτό το επίτευγμα, που ήταν το επιστέγασμα μιας άκρως επιτυχημένες σεζόν.

Συγκεκριμένα ο ΣΕΠΚ έστειλε επιστολή στην ΚΑΕ Ολυμπιακό με την οποία αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την ομάδα του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους άμεσους συνεργάτες του, Μίλαν Τόμιτς, Χρήστο Μαρμαρινό, Βασίλη Γεραγωτέλη και Βαγγέλη Κουτσουκέρα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού συνολικά τη φετινή χρονιά. Η σκληρή δουλειά, η καλή συνεργασία και το προπονητικό τους έργο αποτυπώθηκε πλήρως στο γήπεδο με τη συμμετοχή στον τελικό του Φάιναλ-Φορ της Μαδρίτης, αλλά και την επιστροφή στην κορυφή της Basket League μετά από τρία χρόνια.

Η φετινή τους πορεία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων Προπονητών και αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα, καθώς αποδεικνύει ότι με τη σκληρή δουλειά όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν".

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software