Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ για το Διεθνές Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
giannakis_mikri.jpg
Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στο Διεθνές Σεμινάριο "ΑΘΗΝΑ 2008" τονίζοντας : "Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη ευκαιρία να διοργανώσει το ετήσιο διεθνές σεμινάριο του, από την περίοδο του Προολυμπιακού τουρνουά.
  giannakis_megali.jpg Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στο Διεθνές Σεμινάριο "ΑΘΗΝΑ 2008" τονίζοντας : "Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη ευκαιρία να διοργανώσει το ετήσιο διεθνές σεμινάριο του, από την περίοδο του Προολυμπιακού τουρνουά.
Η Αθήνα, αυτή τη βδομάδα, δεν θα αποτελέσει μόνο την «πρωτεύουσα» του μπάσκετ, αλλά και τον νέο σταθμό του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Μετά τα πολύ επιτυχημένα Διεθνή Σεμινάρια Νεαρών Παικτών στη Βέροια και στην Πάτρα, αλλά και τα τοπικά σεμινάρια, σειρά παίρνει το «Αθήνα 2008» όπου θα παρουσιαστούν οι πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες καταξιωμένων και έμπειρων προπονητών όπως είναι οι Νέβεν Σπάχια, Οκτάι Μαχμούτι, Μάικ Ντάνλαπ και Έρικ Μάσελμαν.
Στόχος μας είναι μέσω των προσκεκλημένων μας να «φουντώσουμε» ακόμη περισσότερο τη «φλόγα» του Έλληνα προπονητή, ώστε να μπορέσει με τη σειρά του να τη μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες, προσθέτοντας κι αυτός ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του μπάσκετ και συνολικά του αθλητισμού.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software