Δωρεάν εισιτήρια για το προολυμπιακό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
panellinios_mikri.jpg Το ΔΣ του ΣΕΠΚ αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το προολυμπιακό τουρνουά στους συμμετέχοντες στο διεθνές σεμινάριο "ΑΘΗΝΑ 2008". Ο Σύνδεσμος αγόρασε 250 εισιτήρια για την προημιτελική και 250 για την ημιτελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά αξίας 40 ευρώ (καιτα δύο) και θα τα προσφέρει μαζί με τις υπόλοιπες παροχές στους πρώτους 250 προπονητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο.
panellinios.jpg Το ΔΣ του ΣΕΠΚ αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το προολυμπιακό τουρνουά στους συμμετέχοντες στο διεθνές σεμινάριο "ΑΘΗΝΑ 2008". Ο Σύνδεσμος αγόρασε 250 εισιτήρια για την προημιτελική και 250 για την ημιτελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά αξίας 40 ευρώ (και τα δύο) και θα τα προσφέρει μαζί με τις υπόλοιπες παροχές στους πρώτους 250 προπονητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο.

Τα εισιτήρια αυτά είναι για τις 18 και 19 Ιουλίου, τις πιο κρίσιμες δηλαδή μέρες της διοργάνωσης, από τις οποίες θα προκύψουν οι δύο από τις τρεις ομάδες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software