Κυκλοφορεί το 'Basketball Coach' No26

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sepk_exofillo_mikro.jpg Το μεγάλο Διεθνές Σεμινάριο (17-19 Ιουλίου) της Αθήνας αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους του περιοδικού του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, "Basketball Coach". Στις σελίδες του φιλοξενούνται οι παρουσιάσεις των Διεθνών Σεμιναριών Νεαρών Παικτών, ανταποκρίσεις από αποστολές στο εξωτερικό, τα τελευταία νέα του ΣΕΠΚ, άρθρα των Ρενέσες, Καλντερόν, Κέισι και Κολντεμπέλα κι ένα αφιέρωμα στον Πατ Ράιλι.
sepk_exofillo.jpg Το μεγάλο Διεθνές Σεμινάριο (17-19 Ιουλίου) της Αθήνας αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους του περιοδικού του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, "Basketball Coach".

Το 26ο τεύχος θεωρείται ένα από τα πιο πλούσια σε ύλη και θέματα. Στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται ενδιαφέροντα άρθρα των Αΐτο Ρενέσες, Μαρκ Καλντερόν, Ντον Κέισι και Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά και μια ανάλυση της προπόνησης του κολεγίου Northwestern από τον απεσταλμένο του ΣΕΠΚ.

Παράλληλα γίνεται εκτενή αναφορά και στα Διεθνή Σεμινάρια Νεαρών Παικτών στη Βέροια και στην Πάτρα. Στα περιοχόμενα περιλαμβάνονται θέματα για τις αλλαγές των κανονισμών, για τη διατροφή των νεαρών καλαθοσφαιριστών, για τα τελευταία νέα του Συνδέσμου καθώς κι ένα αφιέρωμα στον Πατ Ράιλι που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software