«Πλούσιο» το Σεμινάριο στην Πάτρα (Γήπεδο Παναγίας Αλεξιώτισας)

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

seminario.jpg Μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στα μπασκετικά στέκια της Νοτίου Ελλάδας το επικείμενο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών του ΣΕΠΚ στην Πάτρα. Η παρουσία των ομιλητών Κώστα Πετρόπουλου και Γιάννη Χριστόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, αποτελεί πόλο έλξης, ενώ με φάρο την πρώτη του ομιλία στην Βέροια ο Στιβ Σπένσερ ετοιμάζεται για εξίσου ενδιαφέροντες διδασκαλίες. Τη σύνθεση των ομιλητών συμπληρώνει ο Ιταλός ασίσταντ κόουτς της Σιένα Λουκά Μπάνκι.

 

sepk_mikri.jpg Μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρον έχει προκαλέσει στα μπασκετικά στέκια της Νοτίου Ελλάδας το επικείμενο Διεθνές Σεμινάριο Νεαρών Παικτών του ΣΕΠΚ στην Πάτρα. Η παρουσία των ομιλητών Κώστα Πετρόπουλου και Γιάννη Χριστόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, αποτελεί πόλο έλξης, ενώ με φάρο την πρώτη του ομιλία στην Βέροια ο Στιβ Σπένσερ ετοιμάζεται για εξίσου ενδιαφέροντες διδασκαλίες. Τη σύνθεση των ομιλητών συμπληρώνει ο Ιταλός ασίσταντ κόουτς της Σιένα Λουκά Μπάνκι.

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει με την ομιλία του Αμερικάνου Στιβ Σπένσερ, ο οποίος θα διδάξει δεξιότητες με τη μπάλα, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των παικτών. Ο Κώστας Πετρόπουλος θα μιλήσει για κάτι που και σαν παίκτης ήταν... ειδικός. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής θα διδάξει τη μεθοδολογία εκμάθησης του jump shoot. Την μηχανική της εκτέλεσης και όλα όσα σχετίζονται με το συγκεκριμένο κομμάτι. Η πρώτη μέρα θα κλείσει με το Λουκά Μπάνκι να αναλύει τον τρόπο που πρέπει να παίζει άμυνας ένας παίκτης σε καταστάσεις 1 on 1.

 Με τον ίδιο ομιλητή θα ξεκινήσει η δεύτερη μέρα του Σεμιναρίου, καθώς ο Ιταλός προπονητής θα αναφερθεί στην τεχνική της πάσας. Ακολούθως ο έτερος Πατρινός κόουτς ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αναλύσει την μεθοδολογία εκμάθησης της ατομικής άμυνας. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Στιβ Σπένσερ, ο οποίος θα διδάξει επίθεση σε καταστάσεις 1 on 1...

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software