Άκρως επιτυχημένο το Webinar με Ιτούδη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

itoudis banvit Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μαζί με τη Science Web. Ο Δημήτρης Ιτούδης, που αναφέρθηκε στην "επίθεση με έμφαση στο low-post" εντυπωσίασε με την ομιλία του.

Το Σεμινάριο διήρκησε περίπου 2,5 ώρες με τον προπονητή της Μπάνβιτ, αλλά και τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Πιστιόλη, να μιλούν διεξοδικά για την επίθεση από το low-post. Από τον σχεδιασμό της ομάδας, στον σχεδιασμό της επίθεσης και την αντίδραση με βάση την άμυνα. Παράλληλα ο Δημήτρης Ιτούδης παρουσίασε 19 βίντεο από χαρακτηριστικές φάσεις και ανέλυσε ενδελεχώς τις φάσεις, τα λάθη και τη φιλοσοφία που έχει πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ο διάλογος του ομιλητή με τους συμμετέχοντες, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί αφενός ει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη για τη συμμετοχή του, αλλά και τον Ανδρέα Πιστιόλη για τη βοήθεια του στο Σεμινάριο και αφετέρου να τονίσει ότι ανάλογες ενέργειες έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον, καθώς μέσω αυτής της διαδικασίας η επιμόρφωση των μελών του γίνεται ευκολότερη και αμεσότερη.

Ανακοινώνεται παράλληλα ότι το συγκεκριμένο Webinar θα διατεθεί προς πώληση τις επόμενες ημέρες. Όσοι το παρακολούθησαν μπορούν να αποκτήσουν το DVD έναντι 10 ευρώ, ενώ όσοι δεν το παρακολούθησαν θα μπορούν να το αποκτήσουν έναντι 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Science Web.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software