Το πρώτο της χρονιάς!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
missas Έφτασε η ώρα για το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2014! Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 8 και 9 Μαρτίου στο Αγρίνιο. Ομιλητές θα είναι οι Κώστας Μίσσας και Γιάννης Χριστόπουλος.

Έφτασε η ώρα για το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2014! Ο λόγος για το Σεμινάριο που θα διοργανωθεί στις 8 και Μαρτίου στο Αγρίνιο, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ, της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ομιλητές θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας κι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Λιόγα, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω.

Στην πρώτη ομιλία που θα γίνει το Σάββατο ο Κώστας Μίσσας θα αναλύσει την "άμυνα στο σύγχρονο μπάσκετ". Εν συνεχεία ο Γιάννης Χριστόπουλος θα μιλήσει για την "ανάπτυξη του επιθετικού transition".

Την Κυριακή ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου θα αναφερθεί στη "δημιουργία & κλιμάκωση επιθετικών αυτοματισμών", ενώ ακολούθως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα διδάξει την "επίθεση στο σύγχρονο μπάσκετ".

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software