Ο Κουστένης στον Ηλυσιακό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
koustenis Ο Τζίμης Κουστένης είναι ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Λιόγα, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα των Ιλισίων. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην Α1, μετά την περσινή του θητεία στο Περιστέρι. "Θα πρέπει να γίνουμε μια γροθιά" τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Τζίμης Κουστένης είναι ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Λιόγα, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα των Ιλισίων. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην Α1, μετά την περσινή του θητεία στο Περιστέρι.

"Ήρθα στον Ηλυσιακό κι ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, διότι θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα. Ξέρω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ομάδα δούλεψε σκληρά και θέλω να συνεχίσουμε έτσι, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε καλούς παίκτες και το πιστεύω ακράδαντα. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να γίνουμε μια γροθιά" είναι οι πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηλυσιακού.

Ο Τζίμης Κουστένης δούλεψε για πολλά χρόνια στο Περιστέρι, έχει περάσει από τον Φίλιππο Περιστερίου, από τον Πανιώνιο, ενώ μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software