Ο Οκτάι Μαχμούτι στο Διεθνές Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

oktay.jpg Μετά τον Αΐτο Ρενέσες ένα ακόμη μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσει το παρών στο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ο λόγος για τον Οκτάι Μαχμούτι της Μπενετόν Τρεβίζο, που θα διδάξει στην Αθήνα στις 17-18-19 Ιουλίου.

mahmuti_megali.jpg

Μετά τον Αΐτο Ρενέσες ένα ακόμη μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσει το παρών στο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια του Προλυμπιακού τουνρουά. Ο λόγος για τον Οκτάι Μαχμούτι της Μπενετόν Τρεβίζο, που θα διδάξει στην Αθήνα στις 17-18-19 Ιουλίου.

Αν και μόλις 40 ετών θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης και εξπέρ της αμυντικής τακτικής. Αυτό θα είναι άλλωστε το ένα από τρία θέματα των ομιλιών του.
Ο Τούρκος τεχνικός γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1968 και ξεκίνησε από μικρός την προπονητική του καριέρα. Η πρώτη του εμπειρία ήταν στα τμήματα υποδομής Εκζασίμπασι Ίνσταμπουλ, ενώ στα 24 του χρόνια ανέλαβε πόστο στο τεχνικό τιμ της Εφές Πίλσεν, με την οποία στη συνέχεια συνέδεσε το όνομα του.

Για οκτώ χρόνια και συγκεκριμένο παρέμεινε στο ρόλο του βοηθού προπονητή, πριν πάρει το "χρίσμα" του χεντ-κόουτς το 2000. Έμεινε στον τουρκικό σύλλογο ως το περασμένο καλοκαίρι. Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του με "σταθμό" το Τρεβίζο. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με την Μπενετόν.

Με την Εφές Πίλσεν έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Τουρκίας (2002, 2003, 2004, 2005), τέσσερις φορές το κύπελλο Τουρκίας (2001, 2002, 2006, 2007) κι είχε πάρει μέρος μια φορά στο φάιναλ-φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (2001).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software