Ο Παπαθεοδώρου στην Εθνική Εφήβων

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

papatheodorou Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων. Ο λόγος για τον νεαρό προπονητή που πήρε από το χέρι την ΑΕΝ Κηφισιάς και την οδήγησε από την Α' ΕΣΚΑ στο... κατώφλι της Α1. "Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ" τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, που θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανικολάου.

"Η πρόταση που μου έγινε από την ΕΟΚ είναι ιδιαίτερα τιμητική και εννοείται ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ», δήλωσε ο Παπαθεοδώρου για να προσθέσει: «Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να συνεχίσουμε την παραγωγική διεργασία που έχει το ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και η οποία του δίνει μια από τις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης" ήταν τα λόγια του.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Αθηναϊκό και από το 2002 μεταπήδησε στο Λαρισαϊκό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ. Το ίδιο έκανε και με το Μαρκόπουλο, ενώ από το 2007 βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΝ Κηφισιάς. Πανηγύρισε με τους "ερυθρόλευκους" διαδοχικές ανόδους, ενώ φέτος η ομάδα του φιγουράρει στην κορυφή της Α2.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software