Ο Πρίφτης ομιλητής στο Αγρίνιο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο νέος ομιλητής που θα δώσει το παρών στο Τοπικό Σεμινάριο που θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΒΔΕ στο Αγρίνιο. Ο έμπειρος προπονητής θα πάρει τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δεν μπορεί να παρευρυθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πριν μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού στην Κύπρο.  priftis Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο νέος ομιλητής που θα δώσει το παρών στο Τοπικό Σεμινάριο που θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαιρισης σε συνεργασία με την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΒΔΕ στο Αγρίνιο.

Ο έμπειρος προπονητής θα πάρει τη θέση του Θανάση Σκουρτόπουλου, που δεν μπορεί να παρευρυθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς πριν μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού στην Κύπρο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα μιλήσει για την "ανάπτυξη του επιθετικού transition" και την "ατομική προπόνηση και συνεργασίες ψηλών παικτών".

Ο έτερος ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μίσσας που θα αναλύσει τις "βασικές αρχές άμυνας man-to-man" και τους "τρόπους βελτίωσης του σουτ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software