Παραιτήθηκε ο Λιόνας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
lionas Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον Θανάση Λιόνας να υποβάλει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Αιγίου. Αν και οι διοικούντες την ομάδα της Γ' εθνικής προσπάθησαν να τον μεταπείσουν εντούτοις ο έμπειρος τεχνικός επέμεινε στην αρχική του απόφαση κι έτσι ο σύλλογος του Αιγίου βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή. lionas Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον Θανάση Λιόνας να υποβάλει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Αιγίου. Αν και οι διοικούντες την ομάδα της Γ' εθνικής προσπάθησαν να τον μεταπείσουν εντούτοις ο έμπειρος τεχνικός επέμεινε στην αρχική του απόφαση κι έτσι ο σύλλογος του Αιγίου βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Σε δηλώσεις του στο athlodromos.blogspot.gr ο πρόεδρος του Κεραυνού, Χάρης Μπόγδανος, τόνισε: «Ο Θανάσης φεύγει σαν φίλος από το Αίγιο έτσι όπως ακριβώς ήλθε. Του εύχομαι καλή συνέχεια και τον ενημερώνω ότι η πόρτα του Κεραυνού είναι ανοιχτή γι' αυτόν στο μέλλον».

Από την πελυρά του ο Πατρινός τεχνικός υποστήριξε: «Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι προσωπικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Χ. Μπόγδανο, τον αντιπρόεδρο Γ. Λάγαρη και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα του Κεραυνού για δύο σεζόν, μια ομάδα που με συνδέουν πολλά και στο παρόν και στο παρελθόν. Ο Κεραυνός είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου.
Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα και αφήνω την ομάδα έχοντας μια περυσινή πολύ καλή χρονιά και φέτος στην 6η θέση σε τροχιά παραμονής.
Εύχομαι στη συνέχεια να πάει καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της . Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Γ. Τριανταφυλλόπουλο τον έφορο για όλες τις δουλειές, την διοίκηση του γυμναστηρίου για την καλή συνεργασία καθώς και τους φιλάθλους του Κεραυνού που μας βοηθούσαν σε κάθε ματς.
Ευχαριστώ τους παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους εύχομαι καλή πορεία.
Τέλος ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του Κεραυνού για την άψογη συνεργασία μας. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω
».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software