Ο Κορωνιός στην Καβάλα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
koronios Μετά από εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 η Καβάλα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η διοίκηση των Μακεδόνων στη προσπάθεια της να αντιστρέψει το κλίμα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον κόουτς Δημήτρη Γαλάνη και να δώσει τα ηνία στον Άγγελο Κορωνιό. Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή που κάνει η Καβάλα φέτος, καθώς πριν τρεις αγωνιστικές ο Γαλάνης είχε διαδεχθεί τον Κρίς Χουγκάζ. koronios Μετά από εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 η Καβάλα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η διοίκηση των Μακεδόνων στη προσπάθεια της να αντιστρέψει το κλίμα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον κόουτς Δημήτρη Γαλάνη και να δώσει τα ηνία στον Άγγελο Κορωνιό. Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή που κάνει η Καβάλα φέτος, καθώς πριν τρεις αγωνιστικές ο Γαλάνης είχε διαδεχθεί τον Κρίς Χουγκάζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Καβάλας:

«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή, κ.Δημήτρη Γαλάνη, τον οποίον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Νέος τεχνικός της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ.Άγγελος Κορωνιός.

Ποιος είναι

Ο Άγγελος Κορωνιός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές σε διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα ακολούθησε καριέρα προπονητή και τη σεζόν 2005-2006 ανέλαβε την ομάδα του Αλίμου. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 το 2007 με το Σπόρτιγκ και το 2007 ανέλαβε την Α.Ε.Κ., όμως παραιτήθηκε μετά την πρώτη αγωνιστική. Τον Ιανουάριο του 2011 συμφώνησε να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ., μετά την παραίτηση του Μηνά Γκέκου.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software