Ο Καλύβας στον Πιερικό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
1_kalivas Ο Αστέριος Καλύβας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πιερικού Αρχέλαου για να οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος διαδέχεται σε μία δύσκολη περίοδο τον Δημήτρη Γαλάνη. 1_kalivas Ο Αστέριος Καλύβας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πιερικού Αρχέλαου για να οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος διαδέχεται σε μία δύσκολη περίοδο τον Δημήτρη Γαλάνη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πιερικός Αρχέλαος:

"Ο γνωστός προπονητής Αστέριος Καλύβας είναι ο νέος κόουτς στον Πιερικό Αρχέλαο. Ήδη, με την ομάδα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού και η προετοιμασία θα γίνεται σε καθημερινή βάση".

Για την ανάληψη των καθηκόντων του ο Αστέριος Καλύβας, που κατάγεται από τον Κολινδρό Πιερίας, δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας
".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software