"Πρέπει να δουλεύουμε στο όριο μας"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bartzokas_mikri Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλάει στο Sepk.gr για την πορεία του Πανιωνίου και τα... βάζει με αυτούς που βγάζουν πρόωρα συμπεράσματα.


Οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της ομάδας, ωστόσο, αρνείται να μπει στη διαδικασία προβλέψεων και στόχων και επιμένει ότι αυτό που μετράει είναι το επόμενο παιχνίδι.

"Διαφωνώ κάθετα με αυτούς που κάνουν αναλύσεις αβασάνιστα. Πριν ξεκινήσει η χρονιά έλεγαν ορισμένοι ότι εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού όλες οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ασφαλώς και οι δύο αυτές ομάδες ξεχωρίζουν και υπερτερούν των υπολοίπων, ωστόσο άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι δεν μπορούν να χάσουν ή να κοντραριστούν. Το είδαμε χαρακτηριστικά με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα ή τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Με την ίδια ευκολία τώρα θεωρούμαστε το απόλυτο φαβορί για την 3η θέση, επειδή κάναμε μαζεμένες νίκες. Αυτό, όμως, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Είμαστε μια ομάδα που θα πρέπει να δουλεύει συνέχεια στο όριο της. Για να κερδίσει πρέπει να παίξει πάνω από τον μέσο όρο της. Δεν είμαστε μια ομάδα που θα κερδίζει χωρίς να παίζει καλά. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και για αυτό το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι" σχολίασε σχετικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: "Έχουμε έμπειρους παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί και βοηθούν τους υπόλοιπους, αλλά πάνω το άνω του 50% της ομάδας είναι νεαροί σε ηλικία. Ακόμη κι οι δύο από τους τρεις Αμερικανούς που έχουμε είναι ρούκις, που τώρα χτίζουν το προφίλ τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οπότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με αφοσίωση για να μπορέσουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software