Τα εύσημα στα κορίτσια μας

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

korasides Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τον Γιώργο Βελισσαράκο και την Εθνική Κορασίδων για την κατάληψη της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κάλιαρι.

Η Εθνική Κορασίδων επέστρεψε από την Ιταλία με ψηλά το κεφάλι, καθώς όχι μόνο πέτυχε τον αρχικό στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά και κατέκτησε την 5η θέση της διοργάνωσης.

Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να αποδώσει τα εύσημα στον προπονητή, τους συνεργάτες του, τα υπόλοιπα μέλη του τιμ, τη διοίκηση και φυσικά τις παίκτριες που έφεραν εις πέρας την αποστολή και μας έκαναν περήφανους με την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και την προσήλωση τους.

Στο μεταξύ ο έμπειρος προπονητής, που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία, δήλωσε περήφανος για τα... κορίτσια του. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε:
«Νιώθω δικαιωμένος και περήφανος για τα κορίτσια. Δεν θα μπορούσα να περιμένω τίποτα περισσότερο. Ήρθαμε σε αυτή τη διοργάνωση με στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και κατορθώσαμε τελικά να πάρουμε την πέμπτη θέση. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε το σεβασμό και να αντεπεξέλθουμε δυσκολίες, όπως αυτή της διαφοράς ύψους με τις υπόλοιπες ομάδες. Καταφέραμε να καλύψουμε αυτό το μειονέκτημα με την τακτική και την προσπάθειά μας στις προπονήσεις και τους αγώνες. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν άψογα σε όσα τους ζήτησα και έδωσαν την ψυχή τους. Αυτή η επιτυχία δείχνει τι μπορεί να καταφέρει κάποιος όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά, καλή συνεργασία και άριστη επικοινωνία. Αποδείχτηκε πως και το γυναικείο μπάσκετ έχει μέλλον στην Ελλάδα».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software