Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Κομοτηνής

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

seminario_komotinis Την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αλλά και να αποκομίσουν μπασκετικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, είχαν όσοι παραβρέθηκαν στο τοπικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ στην Κομοτηνή. komotini___ Την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αλλά και να αποκομίσουν μπασκετικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, είχαν όσοι παραβρέθηκαν στο τοπικό σεμινάριο προπονητικής που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Κομοτηνής κατά το διήμερο 27-28 Μαΐου, προσελκύοντας πολλά βλέμματα από την ευρύτερη επιλογή.

daglas_komotini Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, κάτι που ήταν γνωστό εκ προοιμίου, βάσει των ομιλητών που υπήρχαν. Δημήτρης Πρίφτης, Αλέκος Δάγλας και Φώτης Τακιανός, παρουσίασαν πολύ καλές ομιλίες κατά το διήμερο 27-28 Μαΐου, "ερεθίζοντας" τα αυτιά, όσων τους παρακολούθησαν. Ικανοποιητική ήταν και η προσέλευση που υπήρξε, παρά το γεγονός πως κάποιες ομάδες βρίσκονται ακόμα σε αγωνιστική δράση.

takianos_apo_komotini Αναλυτικά τα προγράμματα που παρουσίασαν οι τρεις προπονητές κατά τη διάρκεια του τοπικού σεμιναρίου της Κομοτηνής:
Παρασκευή 27 Μαΐου
17:00 Αλέκος Δάγλας: zone press 2 - 2 - 1
18:30 Δημήτρης Πρίφτης: βασικές αρχές spacing στην επίθεση
20:00 Φώτης Τακιανός: άμυνα στο low post - ένας εναντίον ενός & παγίδα στο low post

Σάββατο 28 Μαΐου
10:00 Φώτης Τακιανός: low post offense & attacking the block
11:30 Δημήτρης Πρίφτης: αμυντικές αντιδράσεις στο PICK n΄ ROLL
13:00 Αλέκος Δάγλας: επίθεση εναντίον ζώνης

seminario_komotinis

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software