Επιτυχημένο το σεμινάριο στο Λουτράκι

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

dsc02490 Με επιτυχία διεξήχθη το τοπικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, που έλαβε χώρα στο Λουτράκι κατά το διήμερο 20-21 Μαΐου, με τη συμμετοχή 50 προπονητών τόσο από τις γύρω περιοχές, όσο και από την Αττική. dsc02490 Με επιτυχία διεξήχθη το τοπικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, που έλαβε χώρα στο Λουτράκι κατά το διήμερο 20-21 Μαΐου, με τη συμμετοχή 50 προπονητών τόσο από τις γύρω περιοχές, όσο και από την Αττική.
Οι ομιλητές (Γιώργος Καλαφατάκης, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Ελένη Καπογιάννη), παρουσίασαν τα άκρως ενδιαφέροντα προγράμματά τους, μεταφέροντας τις γνώσεις και τις υψηλές τους παραστάσεις σε όσους έδωσαν το παρών.

"Κίνητρο και ικανοποίηση"
Η προπονήτρια της ΦΕΑ, Ελένη Καπογιάννη, η οποία κλήθηκε για πρώτη φορά να παραθέσει ομιλία σε σεμινάριο του Συνδέσμου, επεσήμανε: "Για να είμαι ειλικρινής, παρακολουθώ σχεδόν όλα τα σεμινάρια. Τουλάχιστον όλα όσα μπορώ. Το επίπεδο της γνώσης που μας προσφέρεται είναι πολύ υψηλό.
Όσο για το οργανωτικό, όλα κύλησαν πολύ καλά, αφού είχε αρκετό κόσμο.  Θέλω να ευχαριστήσω το Σύνδεσμο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Για μένα αποτελεί κίνητρο και μου προσφέρει την ικανοποίηση να συνεχίζω να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερη. Εύχομαι να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες γυναίκες προπονήτριες. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει ποτέ να χαριστεί σε κανέναν. Όποιος είναι άξιος να προχωράει".

dsc02492

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software