Χατζής: "Ήμασταν συνεπείς"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

xatzis Η Νίκη Αμαρουσίου κατέκτησε στα παρθενικά πλέι-οφ της ΕΣΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κι ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Χατζής μίλησε στο Sepk.gr για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.


«Θέλαμε από την αρχή να ανέβουμε κατηγορία και δεν τα κρύψαμε. Θέσαμε απευθείας τον στόχο. Από τις 10 Αυγούστου ήμασταν στο γήπεδο και πιστεύω ότι φτιάξαμε μια καλή ομάδα. Πήραμε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο και διατηρήσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Κάναμε καλά παιχνίδια στα πλέι-οφ και πιστεύω ότι ανεβήκαμε δίκαια. Ο Αετός ήταν η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα κι εμείς νομίζω ότι ήμασταν η αμέσως καλύτερη ομάδα» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΣΚΑ θέσπισε το θεσμό των πλέι-οφ στον οποίο οι ομάδες που τερμάτισαν από τη 2η ως την 5η θέση έπαιξαν μεταξύ τους με πλεονέκτημα έδρας και μεταφορά των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου στις τρεις νίκες.


«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία της ΕΣΚΑ τα πλέι-οφ, γιατί διατήρησαν το ενδιαφέρον όλων των ομάδων αμείωτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και στη συνέχεια με τα έξτρα παιχνίδια. Σε όλα τα ματς είχε πάρα πολύ κόσμο, ακόμη και όρθιους πίσω από τις γραμμές. Η ΕΣΚΑ πρόσεξε πολύ τη διοργάνωση, βάλουμε και καλούς διαιτητές από την Α1. Ήταν ένας πολύ ωραίος θεσμός. Έδωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές».


Όσο για το μυστικό της επιτυχίας της Νίκης Αμαρουσίου; «Ήμασταν πολύ συνεπείς σε αυτό που κάναμε. Η διοίκηση από την πλευράς τις τήρησε ότι υποσχέθηκε κι οι παίκτες που ήθελαν μα τέτοια επιτυχία ήταν καθημερινά στο γήπεδο».


Ολοκληρώνοντας δήλωσε: «Η Νίκη είναι πολύ οργανωμένο σωματείο, διοικητικά και αγωνιστικά. Διατηρεί πολλά τμήματα ακαδημιών κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω ότι το καινούργιο γήπεδο, που θα εγκαινιαστεί τον Νοέμβριο θα δώσει μεγάλη ώθηση».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software