Μηνιαία συγκέντρωση Β. Ελλάδος

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Sepk_logo Η καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση των προπονητών της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 14/03) στις έξι το απόγευμα στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη, με βασικό ομιλητή τον τεχνικό του ΚΑΟΔ, Φώτη Τακιανό. Sepk_logo Η καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση των προπονητών της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 14/03) στις έξι το απόγευμα στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη, με βασικό ομιλητή τον τεχνικό του ΚΑΟΔ, Φώτη Τακιανό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η συγκέντρωση είχε μεγάλη απήχηση, με τη μαζική συμμετοχή προπονητών-μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, θυμίζοντας συγκεντρώσεις ανάλογες με αυτές των προηγούμενων ετών.

Ο Φώτης Τακιανός, που σημειωτέον προσήλθε με τον άμεσο συνεργάτη του Στέργιο Καλύβα, αναφέρθηκε στο πως οργάνωσε την ομάδα της Δράμας, αρχικά με την άρτια στελέχωση, εν συνεχεία μίλησε για την ομαδική αντίδραση της ομάδας και τέλος για το πως αντιμετωπίζει επιτυχώς τα όποια προβλήματα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ακολούθως, οι προπονητές έδειξαν μεγάλη διάθεση να επανδρώσουν τις "άτυπες" επιτροπές που θα βοηθήσουν τον ΣΕΠΚ στο δύσκολο έργο του. Παράλληλα, ο Θόδωρος Πρισκομάτης αναφέρθηκε στο ταξίδι του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ τον προηγούμενο Οκτώβριο, με τους Θόδωρο Ροδόπουλο, Δημήτρη Γαλάνη και Ελένη Καφαντάρη να παραθέτουν τις εμπειρίες που απεκόμισαν από εκεί.

Η συγκέντρωση έκλεισε με ορισμό της επόμενης μηνιαίας συγκέντρωσης των προπονητών για τη Δευτέρα 11/04/2011 και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΣΕΠΚ Βορείου Ελλάδος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software