Μηνιαία Συγκέντρωση

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

mikra_nea Το γραφείο του ΣΕΠΚ στην βόρειο Ελλάδα πραγματοποίησε τη δευτέρα 31/01/2011 την καθιερωμένη συγκέντρωση των μελών του με βασικό ομιλητή το μέλος του Δ.Σ. κ Αναστάσιο Μαρκόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες στο πρόγραμμα του στον ΠΑΟΚ.

mikra_nea Το φραφείο του ΣΕΠΚ στην βόρειο Ελλάδα πραγματοποίησε τη δευτέρα 31/01/2011 την καθιερωμένη συγκέντρωση των μελών του με βασικό ομιλητή το μέλος του Δ.Σ. κ Αναστάσιο Μαρκόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες στο πρόγραμμα του στονΠΑΟΚ.

Παράλληλα στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Θεόδωρος Ροδόπουλος, Σωκράτης Ηλιάδης, Παρασκευάς Μουρατίδης, Παναγιώτης Αθανασιάδης και αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπών για την καλύτερη λειτουργία του γραφείου του ΣΕΠΚ στην βόρειο Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε από τους προπονητές η σύσταση Επιτροπής Πρωταθλημάτων,Επιτροπής Σεμιναρίων και Σχολών, Επιτροπή Εκδηλώσεων, Επιτροπή Μελών και Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών των μελών με ομάδες. Τα μέλη θα εισηγούνται στην μηνιαία συγκέντρωση προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου με τελικό αποδέκτη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ, το οποίο είναι αυτό που αποφασίζει για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Η συγκέντρωση έληξε με τον καθορισμό της επόμενης συνάντησης που θα γίνει την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 και όπως πάντα στα γραφεία του ΣΕΠK στη Β. Ελλάδα στη Μίκρα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software