Τιμούν τη ΧΑΝΘ οι Βετεράνοι Θεσσαλονίκης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

basket_mpala_dyxtaki Μια ομάδα που έγραψε ένδοξη ιστορία, με σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος να πρωταγωνιστούν σε δύο δεκατίες (΄60 και ΄70), θα τιμηθεί το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Bungalow White Club Restaurant (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, τηλ. 2310 842232).

Η ομάδα της ΧΑΝΘ των Γιαννουζάκου, Ανανιάδη, Στρατή και πολλών άλλων, την οποία καθοδήγησαν οι Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Λάκης Τσάβας (μερικοί από τους πρωταγωνιστές) θα έχει την τιμητική της σε εκδήλωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. basket_mpala_dyxtaki Μια ομάδα που έγραψε ένδοξη ιστορία, με σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος να πρωταγωνιστούν σε δύο δεκατίες (΄60 και ΄70), θα τιμηθεί το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Bungalow White Club Restaurant (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, Τηλ. 2310 842232). Η ομάδα της ΧΑΝΘ των Γιαννουζάκου, Ανανιάδη, Στρατή και πολλών άλλων, την οποία καθοδήγησαν οι Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Λάκης Τσάβας (μερικοί από τους πρωταγωνιστές) θα έχει την τιμητική της σε εκδήλωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Επίσης θα τιμηθεί ο Τάκης Ταλιαδώρος, από τους παλιότερους και σημαντικότερους αθλητές που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη σε μια συγκέντρωση στην οποία θα αναβιώσουν μνήμες από τα χρόνια που το μπάσκετμπολ ήταν μεράκι και συμμετείχαν μόνον όσοι το αγαπούσαν πραγματικά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ φιλοξενεί αθλητές που ουσιαστικά έβαλαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του αθλήματος και αξίζουν ιδιαίτερης τιμής.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software