Μπράβο μάγκες!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
missas Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Ανδρών, για τη νέα της επιτυχία! Μπορεί το μετάλλιο στο Ζαντάρ να ήταν αργυρό κι η συμμετοχή σε έναν ακόμη τελικό να μη συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της κορυφής, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει για αυτή τη "χρυσή φουρνιά" και το άκρως επιτυχημένο προπονητικό τιμ.

Ο Κώστας Μίσσας και το υπόλοιπο επιτελείο του αξίζουν τα εύσημα. Το ίδιο ισχύει και για τη γενιά των "90" και "91" που τα τελευταία χρόνια έχει "σαρώσει" σε διεθνές επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Άλλωστε το να "διατηρηθείς στην κορυφή είναι δυσκολότερο από το να φτάσεις σε αυτή" όπως λέγεται χαρακτηριστικά. Κι αυτό ακριβώς πέτυχαν οι διεθνείς, που έδειξαν την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους.

Μετά από τα δύο πρόσφατα χρυσά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και το ασημένιο στο Παγκόσμο επιβεβαίωσαν τη διάρκεια τους, που ήταν και το ζητούμενο. Ο ΣΕΠΚ εύχεται στον Κώστα Μίσσα ανάλογες επιτυχίες και στους παίκτες του να συνεχίσουν να κατακτούν τρόπαια και να σημειώνουν διακρίσεις με την Εθνική Ανδρών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software