Σεμινάριο που θα… μείνει

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

dirk_kala Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα. Η τελευταία μέρα του σεμιναρίου περιλάμβανε τις ομιλίες του Ηλία Ζούρου, του Βαγγέλη Αγγέλου και του Ντιρκ Μπάουερμαν. Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Καλαφατάκη.

zouros_rodo Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα. Η τελευταία μέρα του σεμιναρίου περιλάμβανε τις ομιλίες του Ηλία Ζούρου, του Βαγγέλη Αγγέλου και του Ντιρκ Μπάουερμαν. Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Καλαφατάκη.

«Ήταν ένα εκπληκτικό σεμινάριο και ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Οι ομιλίες των Ελλήνων συναδέλφων ήταν εκπληκτικές και όποιος ήταν στο γήπεδο σίγουρα έφυγε πιο πλούσιος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συμμετέχω σε ένα σεμινάριο με 400 προπονητές και θα το θυμάμαι για πολύ καιρό», σχολίασε στο sepk.gr ο Ντιρκ Μπάουερμαν και συνέχισε:«Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι τυχαία στην ελίτ της Ευρώπης, οι Έλληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πολύ πρόθυμοι να εξελιχθούν. Σε κάθε πρόσκληση του Συνδέσμου σας θα είμαι πάντα πρόθυμος».

Ο Ηλίας Ζούρος από την πλευρά του σχολίασε: «Νομίζω ότι έγινε αυτό που περιμέναμε. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε agelou δυναμικό παρόν στο σεμινάριο, απέδειξε ότι διψάει για γνώσεις και μάθηση, ενώ οι ομιλίες ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου από όλους ανεξαιρέτως τους ομιλητές. Ελπίζω ο Σύνδεσμος να συνεχίσει τον αγώνα της επιμόρφωσης σε τέτοιους ρυθμούς».

Ο ΣΕΠΚ θα ήθελε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει τους χορηγούς – συνεργάτες του: Την εταιρεία WILSON για τις μπάλες που προσέφερε στο σεμινάριο, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ που ανέλαβαν να δροσίσουν τους παρευρισκόμενους, τα αθλητικά ρούχα MASS που έντυσαν προπονητές και αθλητές από τις ομάδες απίδειξης, τον Δήμο Βύρωνα για την παραχώρηση του δροσερού γηπέδου της Εργάνης καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας του σεμιναρίου basketblog.gr...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software