Ο Ομπάμα προβλέπει...

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

obama Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να έχει πολλά ανοικτά μέτωπα να αντιμετωπίσει, όμως, το μπάσκετ κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και ήταν αδύνατο να μην ασχοληθεί με την έναρξη του “March Madness” και τα φαβορί του κολεγιακού πρωταθλήματος. Πέρσι ο πρόεδρος είχε επιλέξει τις φιναλίστ ομάδες και δικαιώθηκε με τη Νορθ Καρολάινα που πίστευε από νωρίς. Φέτος έκανε και πάλι τις καθιερωμένες προβλέψεις του και για το αντρικό και για το γυναικείο τουρνουά.

obama Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να έχει πολλά ανοικτά μέτωπα να αντιμετωπίσει, όμως, το μπάσκετ κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και ήταν αδύνατο να μην ασχοληθεί με την έναρξη του “March Madness” και τα φαβορί του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Πέρσι ο πρόεδρος είχε επιλέξει τις φιναλίστ ομάδες και δικαιώθηκε με τη Νορθ Καρολάινα που πίστευε από νωρίς. Φέτος έκανε και πάλι τις καθιερωμένες προβλέψεις του και για το αντρικό και για το γυναικείο τουρνουά.

Το πρακτορείο ABC μετέδωσε τις προβλέψεις του Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στο φετινό φάιναλ φορ προβλέπει ότι θα βρεθούν: Το Κάνσας, το Κάνσας Στέιτ, το Κεντάκι και το Βιλανόβα. Όσο για το πρωτάθλημα γυναικών ο Αμερικάνος πρόεδρος ξεχώρισε: Το Στάνφορντ, το Νοτρ Νταμ, το Κονέκτικατ και το Τενεσί!

Πέρα λοιπόν από το θέμα της ανεργίας στις ΗΠΑ, που έχει δεσμευτεί να θεσπίσει λύσεις μέχρι το τέλος του Μαρτίου, ο Μπάρακ Ομπάμα έχει να παρακολουθήσει και το κολεγιακό πρωτάθλημα του οποίου είναι μεγάλος φαν από τότε που ο ίδιος σπούδαζε στο κολέγιο Κολούμπια.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software