Λινάρδος-Πρίφτης οι ομιλητές στο Ηράκλειο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
linos_priftis Ο Νίκος Λινάρδος κι ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι οι δύο ομιλητές του Τοπικού Σεμιναρίου που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του All-Star Game. Το Σεμιναριο θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/3) και θα ξεκινήσει στις 09.30 το πρωί. Οι δύο προπονητές το ίδιο απόγευμα θα καθίσουν στον πάγκο για το παιχνίδι των U22 με τους U20, που αποτελεί το "πρώτο πιάτο" του All-Star  Game του ΕΣΑΚΕ.

Ο Νίκος Λινάρδος, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στο Μαρούσι (αλλά και πρώτος προπονητής στην ίδια ομάδα και στη Νήαρ Ηστ), έχει δουλέψει και στο τεχνικό τιμ της εθνικής Ελλάδος. Θα μιλήσει για "προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική".

Ο Δημήτρης Πρίφτης τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του τεχνικού-τιμ της Εθνικής Ελλάδος. Διαθέτει μεγάλη προϋπηρεσία ως ασίσταντ κόουτς στην Α1 (ΑΕΚ, Δάφνη), ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του δούλεψε σε ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο νυν ασίσταντ κόουτς του Άρη, θα αναλύσει "επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες".

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου. Ο ΣΕΠΚ καλεί όλα τα μέλη του στην Κρήτη να δώσουν δυναμικό παρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

09.30 - 10.45 : Επιθετικές κια αμυντικές συνεργασίες (Δημήτρης Πρίφτης)

11.00 - 12.15: Προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική (Νίκος Λινάρδος)

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software