Έναρξη του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ελλήνων Προπονητών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Κηρύσσεται η έναρξη του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ελλήνων Προπονητών

Η αυλαία του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανοίγει την Παρασκευή 1η Ιουλίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα «Ball Room 2 & 3 » του ξενοδοχείου INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.

Η κορυφαία εκδήλωση στο χώρο των προπονητών αποτελεί μία ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς και παράγοντες του μπάσκετ που σκοπό έχουν την ανάπτυξη του αθλήματος, καταθέτοντας τις ιδέες τους και πραγματοποιώντας τα οράματά τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Παναγιώτης Γιαννάκης θα κηρύξει την έναρξη του συνεδρίου, η ατζέντα του οποίου περιλαμβάνει ένα πλούσιο θεματολόγιο που θα αναπτύξουν καταξιωμένοι στο χώρο ομιλητές.

Η 1η συνεδρία θα αρχίσει με θέμα τον «Τεχνικό απολογισμό του Πρωταθλήματος της Α1» και το πάνελ των ομιλητών θα πλαισιώσουν τρεις εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών. Ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής της Ολύμπια Λάρισας θα πάρει πρώτος τον λόγο, και θα ακολουθήσουν οι κ.κ. Κώστας Πετρόπουλος του Πανελληνίου και Μέμος Ιωάννου του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και του Α' Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, κ. Θεόδωρου Ροδόπουλου, με θέμα «Τα δεδομένα και οι τάσεις του σύγχρονου μπάσκετ».

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα κλείσει με την ομιλία του Προέδρου της ΚΕΔ, κ. Σταύρου Δουβή και του διαιτητή Στέλιου Συμεωνίδη, καθώς και του Β' Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, κ. Κώστα Αλεξίου και του προπονητή, κ. Παρασκευά Μουρατίδη με θέμα «Ο ρόλος της διαιτησίας στο ελληνικό μπάσκετ».

Το γραφείο Τύπου του ΣΕΠΚ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software