Διεθνή Σεμινάρια Μικρών Ηλικιών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
Όλα είναι έτοιμα για το 7ο Διεθνές Σεμινάριο Μικρών Ηλικιών που θα διοργανώσει και φέτος ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο της SIEMENS τις ημερομηνίες 15 και 16 Ιουνίου (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) . Βασικοί ομιλητές θα είναι ο Μίλαν Μίνιτς, ο Τζουζέπε Μπάρμπαρα και ο Νίκος Κεραμέας.

Στις 18 και 19 Ιουνίου (Δευτέρα και Τρίτη απόγευμα) θα πραγματοποιηθεί το 8ο Διεθνές Σεμινάριο Μικρών Ηλικιών στην Αθήνα. Ομιλητές στο σεμινάριο της Αθήνας θα είναι και πάλι ο Μίλαν Μίνιτς και ο Τζουζέπε Μπάρμπαρα, καθώς και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

 

Σε όλες τις ομιλίες θα γίνουν αναφορές σε τακτικές ατομικής προπόνησης και βελτίωσης τεχνικής, η οποίες πολλές φορές βρίσκουν πλήρη εφαρμογή εκτός από τις αναπτυξιακές ηλικίες και σε παίκτες αντρικών ομάδων. 

 

Το κόστος συμμετοχής του Σεμιναρίου με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε στα 20για τα μέλη μας, τους Κύπριους συναδέλφους καθώς και τους φοιτητές ειδικότητας καλαθοσφαίρισης των ΤΕΦΑΑ (η φοιτητική ιδιότητα θα επιβαβειώνεται με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).

 
Για τα μη μέλη και για τους αλλοδαπούς προπονητές το κόστος ορίζεται στα 40€.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software