Ο Σ.Ε.Π.Κ. συγχαίρει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή τους στο Final Four της Euroleague.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως και οι δύο σύλλογοι θα εκπροσωπήσουν επάξια το ελληνικό μπάσκετ και θα γεμίσουν υπερηφάνεια όλους τους φιλάθλους.
Η συμμετοχή στο Final Four αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών. Συνολικά, έντεκα Έλληνες προπονητές θα δώσουν το «παρών» στους πάγκους των ομάδων που θα αγωνιστούν στο Άμπου Ντάμπι!
Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πλαισιωμένος από τέσσερις Έλληνες συνεργάτες: τον Χρήστο Παππά, τον Γιώργο Μποζίκα, τον Στέφανο Τριαντάφυλλο και τον Γιάννη Καλαμπόκη.
Από την άλλη πλευρά, στον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν έχει δίπλα του τρεις Έλληνες βοηθούς: τον Χρήστο Σερέλη, τον Σάββα Καμπερίδη και τον Βασίλη Σίμτσακ.
Τέλος, στη Μονακό, επικεφαλής του προπονητικού τιμ είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συνεργάζεται με τους Έλληνες τεχνικούς Ηλία Καντζούρη και Κώστα Χαραλαμπίδη.