Barrera: "Τα σεμινάρια με έχουν βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Herny Barrera μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την παρουσία του, ως ομιλητής, στο Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνει το ACS Athens. Ο πολύπειρος strength and conditioning coach του University of Alabama αναφέρθηκε στα θέματα που θα αναλύσει, σε αυτά που έχει κερδίσει μέσα από τα σεμινάρια, αλλά και στην εξέλιξη που μπορούν να έχουν όσοι παρακολουθούν τακτικά τέτοιου είδους δράσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα θέματα που θα αναλύσει στο Διεθνές Σεμινάριο του ACS: "Θα μιλήσω για το "Building Blocks of Athletic Development for Basketball" και για το "On-court Strength & Conditioning for Basketball". Αυτή η παρουσίαση θα προσφέρει στους προπονητές που θα βρεθούν στο σεμινάριο πολλές διαφορετικές ιδέες για το "χτίσιμο" της ταχύτητας και της δύναμης με τον ελάχιστο δυνατό εξοπλισμό".

Για τον λόγο που επέλεξε τα συγκεκριμένα θέματα: "Πιστεύω πως η κινητικότητα είναι κάτι κοινό για μερικούς εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη. Μόλις ένας αθλητής δημιουργήσει μια σπουδαία βάση στην κινητικότητα, φτάνει σε ένα σημείο όπου μπορεί να βελτιώσει τις δυνατότητές του με την ταχύτητα και τη δύναμη".

Για τις σκέψεις του για το Διεθνές Σεμινάριο του ACS: "Στο παρελθόν έχω ξαναβρεθεί σε Διεθνές Σεμινάριο του ACS και πιστεύω πως η Άννυ Κωνσταντινίδου είναι μια από τις κορυφαίες ηγέτιδες και διοργανώτριες του κόσμου. Είναι τιμή για μένα που θα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις ιδέες και τις σκέψεις μου, να μάθω από άλλους προπονητές και να γίνω καλύτερος".

Για το πώς τέτοιες διοργανώσεις βοηθούν μελλοντικά τους προπονητές: "Πιστεύω πως αυτό το Διεθνές Σεμινάριο θα προσφέρει πολλές ιδέες στους προπονητές που θα το παρακολουθήσουν, αλλά και γνώση για το παιχνίδι που θα τους βοηθήσει να χτίσουν το προπονητικό πρόγραμμά τους και να ανανεώσουν τη φιλοσοφία τους, ως προς την εκμάθηση και την καθοδήγηση".

Για το πώς βοήθησαν τον ίδιο τέτοιου είδους σεμινάρια στο παρελθόν: "Προσωπικά έχω ωφεληθεί πάρα πολύ στο παρελθόν από τη συμμετοχή μου σε διάφορα σεμινάρια, με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ και να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Όλα αυτά με έβαζαν σε μια διαδικασία να σκεφτώ και να μάθω πώς λειτουργούν και δουλεύουν άλλοι προπονητές".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software