Γογγάκης και Τρούλης στο INSEP

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Γιώργος Γογγάκης και ο Μιχάλης Τρούλης βρίσκονται στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες, για τον νέο κύκλο υποτροφιών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (οι υποτροφίες υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"), έχοντας ήδη γεμίσει το σημειωματάριό τους, με όσα έχουν δει.

Οι δύο προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν καθημερινά με τον Νικολά Αμπσαλόν (σ.σ.: θα είναι ομιλητής σε μερικές εβδομάδες, στο Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών) για τη φιλοσοφία του INSEP και τη διδασκαλία του αθλήματος. Παράλληλα, παρακολούθησαν την εναρκτήρια προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, η οποία προετοιμάζεται για το EuroBasket Women που θα γίνει τον Ιούνιο. Ακολούθως, βρέθηκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι της Metropolitans 92 με την Paris Basketball, βλέποντας από κοντά το παιδί - θαύμα της Γαλλίας, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

gallia2

Την Τετάρτη 17 Μαΐου το πρόγραμμα περιελάμβανε νέα συνάντηση με τον Νικολά Αμπσαλόν και συζήτηση για τη φιλοσοφία και τον τρόπο διδασκαλίας της fast break offense και της transition defense στις μικρές ηλικίες. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τον data analyst του INSEP, για τον τρόπο που οι προπονητές επεξεργάζονται καθημερινά τις ατομικές επιδόσεις και τις ανάγκες των νεαρών αθλητών και αθλητριών, προσαρμόζοντας ανάλογα το πρόγραμμα προπόνησης.

Ακολούθως, επισκέφτηκαν τη Γαλλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, κ. Γκόραν Ράντονιτς.

O Πρόεδρος Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και στήριξη του επιμορφωτικού έργου του ΣΕΠΚ. Το ΙΣΝ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ενισχύοντας οικονομικά το έργο της επιμόρφωσής τους μέσω των τοπικών σεμιναρίων αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που θα πραγματοποιηθούν το 2023.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software