Βερβαινιώτης: "Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Οι Δαναοί Άργους έχουν ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τη φετινή σεζόν στην Α2 Γυναικών, δείχνοντας ικανοί να διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής του συλλόγου, Μιχάλης Βερβαινιώτης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τον προγραμματισμό και το πλάνο που υπάρχει, αλλά και για τη μεγάλη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Οι Δαναοί Άργους έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, δείχνοντας έτοιμοι να διεκδικήσουν την άνοδο. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος;
"Στόχος της ομάδας είναι σε πρώτο χρόνο να εξασφαλίσει την παραμονή χωρίς να χρειαστεί να μπει σε διαδικασία μπαράζ. Από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει, θα είναι θετικό για εμάς. Έτσι κι αλλιώς, τα όνειρά δεν έχουν ταβάνι. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα κιόλας να ευχαριστήσω θερμά τον Λευτέρη Τσαουσίδη για τη βοήθεια που μας δίνει στον τομέα της τακτικής".

Η προσπάθεια που γίνεται στο γήπεδο αποτυπώθηκε ανάγλυφα στον αγώνα με τον Αθηναϊκό. Σε τι ποσοστό ετοιμότητας είστε σε σχέση με αυτό που θέλετε να βλέπετε στο γήπεδο;
"Περιμένω να βγάλουμε ακόμη καλύτερη εικόνα στην επίθεση στον β' γύρο γιατί έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κατά την άποψή μου. Όσον αφορά στην άμυνα, πρέπει να κρατήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια ένταση που έχουμε, να συνεχίσει η άμυνα να είναι το βασικό όπλο μας".

Πώς έχει αντιμετωπίσει η τοπική κοινωνία την επένδυση και την προσπάθεια που γίνονται φέτος;
"Η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό. Κράτησε τον βασικό κορμό από πέρσι και με τις κατάλληλες προσθήκες δημιουργήθηκε μια ομάδα που προετοιμάζεται και παίζει κάθε βδομάδα για τη νίκη. Όσον αφορά στον κόσμο, η εικόνα του γηπέδου με τον Αθηναϊκό τα λέει όλα. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη που μας δίνει".

Ποια η άποψή σας για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος;
"Ο φετινός τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος το κάνει αρκετά ανταγωνιστικό γιατί όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας. Όσον αφορά στην ποιότητα, αν λάβουμε υπόψιν ότι προερχόμαστε από χρονιές που στιγματίστηκαν από τον κορονοϊό, με τα προβλήματα που έχουν μεταφερθεί, θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο. Σίγουρα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα στις κτηριακές υποδομές και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Ιδίως στην Αργολίδα, που έχω ιδία άποψη".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software