Παπαδόπουλος: "Τιμή και χαρά η συνεργασία με τον Πιστιόλη στη Γαλατάσαραϊ"

| Έλληνες του Εξωτερικού

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποτελεί ακόμη ένα μέλος της (μεγάλης) ελληνικής προπονητικής παροικίας στην Τουρκία, η οποία απαριθμεί μέλη σε Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Τόφας. Μετά από μια διετία στον Προμηθέα Πάτρας, ο 44χρονος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Ανδρέα Πιστιόλη για να ενταχθεί στο επιτελείο της Γαλατάσαραϊ και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μετακόμιση στη Γαλατάσαραϊ: "Ήταν μεγάλη τιμή που μου έγινε αυτή η πρόταση από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τεράστια βάση φιλάθλων στην Τουρκία. Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια πρόκληση στην καριέρα μου. Παράλληλα είναι μεγάλη η χαρά που θα συνεργαστώ με τον Ανδρέα Πιστιόλη, έναν προπονητή που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία. Η πορεία της Γαλατάσαραϊ στο φινάλε της περσινής σεζόν, από την στιγμή που την ανέλαβε, έδειξε πως είναι ικανός για σπουδαία πράγματα. Εύχομαι να τα καταφέρουμε μαζί φέτος και να δώσουμε συνέχεια στις βάσεις που μπήκαν πέρσι, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα νεαρούς και εξελίξιμους γηγενείς παίκτες".

Για τους στόχους της ομάδας: "Είναι σαφές πως η παρουσία στη Γαλατάσαραϊ συνεπάγεται μεγάλη πίεση αφού η δίψα του κόσμου για επιτυχίες είναι μεγάλη. Δεν θέλουμε να κοιτάμε πολύ μακριά όμως, γιατί έτσι μπορεί να χάσουμε τον δρόμο μας. Η μεγάλη εικόνα είναι πως θέλουμε να διατηρηθούμε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της χώρας, αλλά παράλληλα να πετύχουμε κάτι σημαντικό στο Basketball Champions League. Το μείζον όμως είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα στο γήπεδο, να δουλεύουμε σκληρά και να φανούμε αντάξιοι του μεγέθους του συλλόγου".

Για όσα έζησε την προηγούμενη διετία στον Προμηθέα: "Ήταν τιμή να εργαστώ σε έναν τόσο καλά οργανωμένο σύλλογο, που στόχευε πάντα στη νίκη. Απέκτησα πολλές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, έμαθα πολλά και γνώρισα διαφορετικές προπονητικές φιλοσοφίες σε αυτά τα χρόνια. Είμαι άλλωστε της άποψης πως είναι σημαντικό να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς από κάθε συνεργασία, να μαθαίνεις νέα πράγματα και να εξελίσσεσαι".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software