Στη Vostok 65 ο Γαλάνης

| Έλληνες του Εξωτερικού

galanis1 Οι Έλληνες προπονητές έχουν κατακτήσει όλο τον κόσμο κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο Δημήτρης Γαλάνης βρήκε τη νέα του επαγγελματική στέγη στη νήσο Σακχαλίνι στη Ρωσία. Στο μεγαλύτερο νησί της Ρωσίας, το οποίο βρίσκεται στον Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό κοντά στην Ιαπωνία, ο Έλληνας τεχνικός θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Vostok 65 που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας, τη Superleague 1!

galanis Οι Έλληνες προπονητές έχουν κατακτήσει όλο τον κόσμο κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο Δημήτρης Γαλάνης βρήκε τη νέα του επαγγελματική στέγη στη νήσο Σακχαλίνι στη Ρωσία. Στο μεγαλύτερο νησί της Ρωσίας, το οποίο βρίσκεται στον Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό κοντά στην Ιαπωνία, ο Έλληνας τεχνικός θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Vostok 65 που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας, τη Superleague 1!

Αν και το νησί αριθμεί περίπου 500 χιλιάδες κατοίκους εντούτοις το μπάσκετ εκεί είναι σε ανοδική πορεία και η ομάδα θεωρείται από τις ανερχόμενες του ρωσικού μπάσκετ. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επενδύσει ένα σεβαστό ποσό σε εγκαταστάσεις δημιουργώντας νέο γήπεδο και προπονητικό κέντρο με στόχο να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάτι που θα αντέξει στο χρόνο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software