Σε σύλλογο της Κίνας ο Χριστόπουλος

xristopoulos1 Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Κίνας, ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της κινεζικής Beijing Ducks. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει στην Άπω Ανατολή σε έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα.

xristopoulos Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Κίνας, ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της κινεζικής Beijing Ducks. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει στην Άπω Ανατολή σε έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει 3 φορές το πρωτάθλημα.
Η δουλεία του Γιάννη Χριστόπουλου ως assistant coach στην εθνική Κίνας εκτιμήθηκε ιδιαίτερα με τους Beijing Ducks να του εμπιστεύονται τα ηνία της ομάδας. Οι Ducks, οι οποίοι έχουν 3 πρωταθλήματα (2012,2012, 2013) στην τροπαιοθήκη τους την περσινή σεζόν τερμάτισαν στην 9η θέση με ρεκόρ 21-17.
Στο πλευρό του Γιάννη Χριστόπουλου θα βρίσκεται ακόμα ένας Έλληνας προπονητής, καθώς ο Χάρης Μαρκόπουλος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του εκτός χώρας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software