Κυπελλούχος ο Δικαιουλάκος

fener dikaioulakos paralikas proti Οι Έλληνες προπονητές του εξωτερικού συνεχίζουν να... συλλέγουν τίτλους. Μετά τους Χουγκάζ, Βόβορα και Κουφό ήρθε η σειρά του Τζώρτζη Δικαιουλάκου να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία και μαζί με τον συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα να πανηγυρίσουν το Κύπελλο γυναικών στην Τουρκία κερδίζοντας την Γαλατάσαραϊ με 69-61.

Οι Έλληνες προπονητές του εξωτερικού συνεχίζουν να... συλλέγουν τίτλους. Μετά τους Χουγκάζ, Βόβορα και Κουφό ήρθε η σειρά του Τζώρτζη Δικαιουλάκου να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία και μαζί με τον συνεργάτη του, Σάκη Παραλίκα να πανηγυρίσουν το Κύπελλο γυναικών στην Τουρκία κερδίζοντας την Γαλατάσαραϊ με 69-61.

Η επιστροφή του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς πριν ολοκληρώσει μία σεζόν στο τιμόνι της ομάδας κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο του. Η αρχή έγινε με το Super Cup και τώρα ήταν η σειρά του Κυπέλλου Τουρκίας για τους Έλληνες προπονητές της Κωνσταντινούπολης.
Η Φενέρμπαχτσε υπέταξε στον τελικό τη Γαλατάσαραϊ με 69-61, με τη Μαρίσα Κόλεμαν να αναδεικνύεται η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

fener proti kipello

dikaoulakos fotografisi

dikaioulakos fotografisi 2

fener dikaioulakos pagkos

fener paiktries

pagkos fener

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software