Η Μπάνβιτ το ξανάκανε

itoudis-bk Η Μπάνβιτ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα φτάνοντας τις 21 νίκες. Στη Ρουμανία η Γκαλάτι δεν τα κατάφερε να ηττήθηκε, ενώ ίδια μοίρα είχε και η Τσάμπβιλ κόντρα στην πρωτοπόρο Άμτσιτ στο πρωτάθλημα του Λιβάνου. itoudis-bk Η Μπάνβιτ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα φτάνοντας τις 21 νίκες. Στη Ρουμανία η Γκαλάτι δεν τα κατάφερε να ηττήθηκε, ενώ ίδια μοίρα είχε και η Τσάμπβιλ κόντρα στην πρωτοπόρο Άμτσιτ στο πρωτάθλημα του Λιβάνου.

Τι κι αν η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με την Μπάνβιτ στο -10; Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του άμεσου συνεργάτη του Ανδρέα Πιστιόλη αρνείται να χάσει. Η ομάδα από τη Μπαντίρμα κέρδισε με 79-78 την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με ρεκόρ 21-1. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Ιτούδη κόντρα στον Ζοτς, καθώς το ροζ φύλλο αγώνα είχε καταλήξει στα ίδια χέρια και στον πρώτο γύρο του τουρκικού πρωταθλήματος.
Στις λεπτομέρειες ήττα γνώρισε ο Σάκης Παραλίκας για το γυναικείο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Η Γκαλάτι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 76-75 από την Τιμισοάρα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Έλληνα τεχνικού να υποχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Εκ των προτέρων γνώριζε πως θα έχει δύσκολο έργο η Τσάμπβιλ του Γιώργου Κετσελίδη κόντρα στην πρωτοπόρο και με εξαπλάσιο μπάτζετ, Άμτσιτ. Η ομάδα του Έλληνα προπονητή ηττήθηκε με 120-93, με τον Φαντί Κχατίμπ να πληγώνει με 42 πόντους την Τσάμπβιλ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software