Έσπασαν τα αήττητα

| Έλληνες του Εξωτερικού
dikaioulakos_tetragoni Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε δεν ήταν το καλύτερο για τους Έλληνες προπονητές. Οι τρεις από τους τέσσερις τεχνικούς που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις (η Γκαλάτι του Παραλίκα παίζει αύριο) γνώρισαν την ήττα και μόνο ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος κατάφερε να κερδίσει. Οι Δημήτρης Ιτούδης και Δημήτρης Γαλάνης ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Τουρκίας και Βουλγαρίας αντίστοιχα. dikaioulakos Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε δεν ήταν το καλύτερο για τους Έλληνες προπονητές. Οι τρεις από τους τέσσερις τεχνικούς που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις (η Γκαλάτι του Παραλίκα παίζει αύριο) γνώρισαν την ήττα και μόνο ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος κατάφερε να κερδίσει. Οι Δημήτρης Ιτούδης και Δημήτρης Γαλάνης ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Τουρκίας και Βουλγαρίας αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα ο Δημήτρης Ιτούδης και ο συνεργάτης του Ανδρέας Πιστιόλης έπειτα από 7 συνεχόμενες νίκες στην TBL δεν κατάφεραν να προσπεράσουν το εμπόδιο της Καρσίγιακα. Η Μπάνβιτ ηττήθηκε με 81-75, όμως διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας και για τον Δημήτρη Γαλάνη, καθώς η Λουκόιλ Ακαντεμίκ "λύγισε" εντός έδρας με 96-93 από την Μπαλκάν. Μετά από αυτή τη ήττα η ομάδα του Έλληνα τεχνικού απέκτησε συγκάτοικους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς με ρεκόρ 5-1 βρίσκονται και οι Τσέρνο Μόρε, Λέφσκι Σόφιας.
Επιβλητική και χωρίς να αγχωθεί ήταν η Ναντέζντα, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του γυναικείου ρωσικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας με το ευρύ 77-50 της Ένερτζι Ιβάνοβο. Η ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου βρίσκεται με ρεκόρ 5-1 στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα κυνηγώντας την αήττητη μέχρι τώρα Αικατερίνμπουργκ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software