Θετικές ελληνικές πρεμιέρες

| Έλληνες του Εξωτερικού
zouros Στην μάχη του πρωταθλήματος έπεσαν οι Έλληνες με τον απολογισμό να είναι θετικός, καθώς Ζούρος και Ιτούδης μπήκαν με το δεξί. Την πρώτη της νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα Ρουμανίας πανηγύρισε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα. zouros Στην μάχη του πρωταθλήματος έπεσαν οι Έλληνες με τον απολογισμό να είναι θετικός, καθώς Ζούρος και Ιτούδης μπήκαν με το δεξί. Την πρώτη της νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα Ρουμανίας πανηγύρισε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα.

Η Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρου έτρεχε με... 100, καθώς στην πρεμιέρα του Λιθουανικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας με 100-71 της Ντζούκια. Κορυφαίος για την ομάδα του Κάουνας ήταν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Παούλιους Γιανκούνας, οι οποίοι σημείωσαν 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Με πειστικό τρόπο πέρασε από την σκληρή έδρα της Αλιάγα και η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη στην πρώτη αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα από την Μπαντίρμα νίκησε με 76-64 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάμι Μέχια, ο οποίος σκόραρε 20 πόντους.
Μία αγωνιστική έπρεπε να περιμένει η Γκαλάτι για το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα, καθώς για την δεύτερη αγωνιστική του γυναικείου ρουμανικού πρωταθλήματος η ομάδα του Σάκη Παραλίκα νίκησε με το επιβλητικό 88-66 την Οραντέα. Για τις νεοφώτιστες στην πρώτη κατηγορία πρώτες σκόρερ ήταν οι Σερίς Ντάνιελ και Ερνέσια Ουίλιαμς που πέτυχαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software