Η Εθνική Ανδρών απέδειξε τις τεράστιες δυνατότητές της

| Δελτία Τύπου

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνολικά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τους προπονητές και τους παίκτες της Εθνικής Ανδρών για τις δύο διαδοχικές νίκες επί της Τουρκίας, σε Άνω Λιόσια και Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. 

Όλα τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, προσέφεραν σπουδαίες υπηρεσίες, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει άπαντες για την σκληρή δουλειά που έγινε κάτω από ασφυκτική χρονική πίεση.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Ισίδωρος Κουτσός, ο Κώστας Παπαδόπουλος και όλα τα μέλη του ελληνικού επιτελείου παρέδωσαν μαθήματα άρτιας προετοιμασίας και κατεύθυνσης σε δύο υψηλών απαιτήσεων αναμετρήσεις.

Ενδεικτικό του βαθμού δυσκολίας που είχε ειδικά η δεύτερη αναμέτρηση με την Τουρκία είναι το γεγονός πως στο Sinan Erdem Dome βρέθηκαν 14.500 φίλαθλοι της γειτονικής χώρας, αριθμός - ρεκόρ στην ιστορία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε πόσα μπορεί να καταφέρει, ανεξαρτήτως συνθηκών και αντιπάλων. Αυτή είναι μόνο μια μικρή απόδειξη των τεράστιων δυνατοτήτων και του ταλέντου που υπάρχει στην Εθνική Ανδρών. Τα καλύτερα έρχονται...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software