Θλίψη για τον θάνατο του Στράτου Κωσταλά

| Δελτία Τύπου

costalas Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών. 

Ο Στράτος Κωσταλάς υπήρξε μια σπουδαία, εμβληματική παραγοντική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας. Οι επιτυχίες που είχε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια μιλούν από μόνες τους. Ο εκλιπών εργάστηκε με πάθος, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα -μεταξύ άλλων- σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες διέμενε στη Ρωσία, για λογαριασμό της Ντινάμο Μόσχας και της Σπαρτάκ Μόσχας Περιχώρων. Με τη δεύτερη πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες, δεδομένου ότι επί των ημερών του (ως τζένεραλ μάνατζερ), ο ρωσικός σύλλογος κατέκτησε τέσσερις φορές την EuroLeague Women κι άλλη μία το EuroCup Women.

Όλοι στον ΣΕΠΚ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software