Καλό ταξίδι Τάσο Στεφάνου

| Δελτία Τύπου

stefanou-850x491 Μεγάλη θλίψη σκέπασε το ελληνικό μπάσκετ από την είδηση ότι ο Τάσος Στεφάνου έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 72 ετών. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα συλληπητήρια στους οικείους του και εύχεται καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με μεγάλο πάθος και ήθος το αγαπημένο μας άθλημα από όλα τα πόστα για περίπου μισό αιώνα.

Υπηρέτησε το μπάσκετ και τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό για περίπου πενήντα χρόνια τόσο ως παίκτης όσο και σε διοικητικούς ρόλους. Ως διευθυντής της “πράσινης” ΚΑΕ, μάλιστα, κατέκτησε πέντε φορές την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Τάσος Στεφάνου με την εργατικότητα και το ήθος που απέδειξε σε όλα τα χρόνια της ζωής του υπήρξε μία από τις πιο αγαπητές μορφές του Ελληνικού μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο ότι έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης όλων, ακόμα και των αντιπάλων του. Στον ΣΕΠΚ ήταν πάντα κοντά όντας ένας καλός φίλος του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΕΠΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για το χαμό ενός σημαντικού ανθρώπου του ελληνικού μπάσκετ, η μνήμη του οποίου θα συντροφεύει τους νεότερους.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (13.00) στο Φόδελε, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τρισάγιο θα ψαλεί αύριο (20/12, 15.00) στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software