Πρόσκληση σε τακτική γενική Συνέλευση

| Δελτία Τύπου

Sepk logo

Τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καλούνται σε τακτική Γενική Συνέλευση.

Sepk logo ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του Συνδέσμου μας, καλούνται τα τακτικά μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 7 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΣΕΠΚ στην Καλλιθέα Αττικής (Λ. Συγγρού αρ.230) με θέματα:
1. Διοικητικός απολογισμός του Συνδέσμου για το χρονικό διάστημα από 18-6-2014 έως 9-6-2016.
2. Οικονομικός απολογισμός διαχειριστικής χρήσης, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Έγκριση νέων μελών και έγκριση διαγραφής μελών
4. Αρχαιρεσίες προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής.

Η κατανομή των 15 εδρών του Δ.Σ. είναι η εξής κατά γεωγραφική περιφέρεια:
Αθήνα – Πειραιάς 8, Θεσσαλονίκη 3, Βορείου Ελλάδας (εκτός Θεσ/κης) 1, Πάτρας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 1, Κεντρικής Ελλάδας – Ηπείρου 1, Κρήτης – Νήσων Αιγαίου 1.
Στη Γ.Σ. μετέχουν και ψηφίζουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (Άρθρο 18 Καταστατικού).

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν και να εκλεγούν τα μέλη που θα είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 21 Καταστατικού).
Στις αιτήσεις υποψηφιότητας, ο υποψήφιος αναγράφει υποχρεωτικά την γεωγραφική περιφέρεια εκ των παραπάνω, στην έδρα της οποίας διαμένει μόνιμα κατά τον χρόνο των αρχαιρεσιών π.χ. Μόνιμος κάτοικος Αθήνας δεν μπορεί να διεκδικήσει την έδρα της Κρήτης-Αιγαίου, αλλά μόνο μία εκ των εδρών της Αθήνας-Πειραιά.

Αιτήσεις υποψηφίων μελών για το Δ.Σ. και την εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται εγγράφως αυστηρώς μέχρι και της προτεραίας των αρχαιρεσιών στη γραμματεία του Συνδέσμου.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 9-6-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.
Σε περίπτωση που και πάλι δεν θα υπάρξει η κατά το καταστατικό απαιτούμενη απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει για τρίτη φορά στις 11-6-2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00 στην Αγ.Παρασκευή Αττικής, στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου Αγ.Παρασκευής, με τα ίδια θέματα.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και αν χρειασθεί θα συνεχισθεί την επόμενη μέρα Κυριακή από τις 9:00 έως 14:00 με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΚ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software