ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

| Δελτία Τύπου

sepk logo Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του Συνδέσμου μας, καλούνται τα τακτικά μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη, Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας – Τέρμα Ν. Κρήνης, Καλαμαριά με θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός του Συνδέσμου για το χρονικό διάστημα από 28-6-2012 έως 17-6-2014.
  2. Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός διαχειριστικής χρήσης, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Έγκριση νέων μελών
  4. Αρχαιρεσίες προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής.

Η κατανομή των 15 εδρών του Δ.Σ. είναι η εξής κατά γεωγραφική περιφέρεια:

Αθήνα – Πειραιάς 8, Θεσσαλονίκη 3, Βορείου Ελλάδας (εκτός Θεσ/κης) 1, Πάτρας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 1, Κεντρικής Ελλάδας – Ηπείρου 1, Κρήτης – Νήσων Αιγαίου1.

Στη Γ.Σ. μετέχουν και ψηφίζουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (Άρθρο 18 Καταστατικού).

            Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν και να εκλεγούν τα μέλη που θα είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 21 Καταστατικού).

            Στις αιτήσεις υποψηφιότητας, ο υποψήφιος αναγράφει υποχρεωτικά την γεωγραφική περιφέρεια εκ των παραπάνω, στην έδρα της οποίας διαμένει μόνιμα κατά τον χρόνο των αρχαιρεσιών π.χ. Μόνιμος κάτοικος Αθήνας δεν μπορεί να διεκδικήσει την έδρα της Κρήτης-Αιγαίου, αλλά μόνο μία εκ των εδρών της Αθήνας-Πειραιά.

            Αιτήσεις υποψηφίων μελών για το Δ.Σ. και την εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται εγγράφως αυστηρώς μέχρι και της προτεραίας των αρχαιρεσιών στη γραμματεία του Συνδέσμου.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευσηθα συνέλθει στις 19 Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν θα υπάρξει η κατά το καταστατικό απαιτούμενη απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει για τρίτη φορά στις 20 Ιουνίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:15 στη Θεσσαλονίκη στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ με τα ίδια θέματα.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και αν χρειασθεί θα συνεχισθεί την επόμενη μέρα Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 από τις 9:00 έως 14:00 καθώς και την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014από τις 9:00 έως 11:00 με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΚ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ                         ΘΕΟΔ. ΜΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software