Η οικογένεια του μπάσκετ στο Χριστοδούλειο

| Δελτία Τύπου

proponites-dora Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα επισκέφτηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, μαζί με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ. Η οικογένεια του μπάσκετ θέλησε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να μοιράσει δώρα και χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Το Χριστοδούλειο το οποίο έκλεισε φέτος 70 χρόνια ζωής έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3500 κορίτσια αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την μπασκετική κοινότητα. proponites-dora Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα επισκέφτηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, μαζί με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ. Η οικογένεια του μπάσκετ θέλησε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να μοιράσει δώρα και χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Το Χριστοδούλειο το οποίο έκλεισε φέτος 70 χρόνια ζωής έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3500 κορίτσια αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την μπασκετική κοινότητα.

Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου και οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης και Δημήτρης Κουστένης. Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο Α' αντιπρόεδρος, Γιάννης Καλαμπόκης, ο Β' αντιπρόεδρος, Γιώργος Καλαϊτζής, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Παπανικολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης και τα μέλη: Αλέξης Τόλιας, Μπάμπης Σαμοθράκης, Δημήτρης Κομποδιέτας, Θωμάς Νίκου, Λάζαρός Αγαδάκος και Αντώνης Μάντζαρης. Από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ παρόντας ήταν ο πρόεδρος, Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαμαλάκης. Τους φορείς του μπάσκετ υποδέχτηκε η διευθύντρια του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Ακριβή Αλέπη - Κακλαμάνη.

xrsto-xalba Ακριβή Αλέπη - Κακλαμάνη (Πρόεδρος Χριστοδουλείου Ιδρύματος): «Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα κλείνει 70 χρόνια ζωής. Έχει ιδρυθεί το 1943 από τον ιερέα Απόστολο Χριστοδούλου και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει περίπου 3500 κορίτσια. Φιλοξενεί κορίτσια με εισαγγελική εντολή για τα οποία το περιβάλλον στις οικογένειες τους δεν είναι καλό. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε 34 κορίτσια ηλικίας από πέντε ως 24 χρόνων. Είναι από το νηπιαγωγείο ως και φοιτήτριες. Εμείς τους προσφέρουμε ότι ακριβώς και ένα σπίτι και ένας υπεύθυνος γονιός. Ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένα γονιός. Αυτό είναι το Χριστοδούλειο και η ζωή του δίχως καμία κρατική επιχορήγηση αλλά μόνο με βοήθεια από φίλους. Όλα όσα γίνονται εδώ είναι από ιδιωτική πρωτοβουλία και εθελοντική δουλειά. Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και φέτος κοντά μας».

Γιώργος Χαλβατζάκης (Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΣΑΚΕ): «Η οικογένεια του μπάσκετ βρίσκεται σήμερα εδώ για να στηρίξει με την παρουσία του το έργο που επιτελείτε εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύσκολο το έργο σας, το γνωρίζουμε κι αυτή η κίνηση είναι συμβολική για να σας δώσουμε μία βοήθεια ηθική και υλική προκειμένου να συνεχίσετε αυτό το θεάρεστο έργο που επιτελείτε. Είναι η πρώτη φορά που psak-sepk έρχομαι στο ίδρυμα και θα μιλήσω με τους υπόλοιπους φορείς μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο σε πιο τακτά διαστήματα. Ειδικά αυτές τις ημέρες που είναι δύσκολες για όλη την ελληνική κοινωνία, πράξεις όπως αυτές που κάνατε εδώ είναι σημαντικές για όλους μας. Ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχαριστώ τους αθλητές και τους προπονητές γιατί πρέπει όλοι μαζί να λειτουργούμε σαν μία γροθιά. Χρόνια πολλά και καλό κουράγιο».

Θόδωρος Μπολάτογλου (Γενικός Γραμματέας ΣΕΠΚ): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ίδρυμα για τη δυνατότητα που μας δίνει να βρισκόμαστε εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Αυτά τα συμβολικά δώρα δείχνουν ότι είμαστε κοντά σας και πιστεύουμε να είμαστε δίπλα σας μέχρι την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές».

Νίκος Παπανικολόπουλος (Γενικός Γραμματέας ΠΣΑΚ): «Καλές γιορτές εύχομαι να έχουμε όλοι. Είναι σημαντικό γεγονός ότι το σύνολο του μπάσκετ βρίσκεται ενωμένο εδώ για έκτη συνεχή χρονιά. Τα περισσότερα συγχαρητήρια, όμως πάνε στους ανθρώπους που είναι κάθε μέρα εδώ και στηρίζουν αυτό το έργο. Εμείς όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά και με άλλες δραστηριότητες».

Η δικιά σας βοήθεια προς το Ίδρυμα

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση ή κάποια βοήθεια και ότι γίνεται είναι καθαρά και μόνο από ιδιωτική πρωτοβουλία και εθελοντική εργασία. Για το λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί δυο λογαριασμοί για την βοήθεια του Ιδρύματος απ' όποιον το επιθυμεί. Ο πρώτος είναι μέσω της τράπεζας Eurobank με αριθμό: 0026-0204-26-0100381653 και ο δεύτερος μέσω της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού: 5148-052186-019.

xristodou

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software