"Ναυαρχίδα η Εθνική ομάδα"

| Δελτία Τύπου

manolo Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που θα είναι ο νέος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην Εθνική ομάδα, μίλησε στο sepk.gr για την "τιμή και την ευθύνη της... ναυαρχίδας του ελληνικού αθλητισμού".

Ο ασίσταντ κόουτς του Αμαρουσίου είπε συγκεκριμένα: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Ηλία Ζούρο που με επέλεξαν. Από εκεί και πέρα, όμως, πρόκειται για μια μεγάλη μεγάλη ευθύνη. Κι αυτό γιατί η Εθνική, χρησιμοποιώντας την έκφραση του Βασίλη Σκουντή στην επίσημη παρουσίαση, είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού αθλητισμού, χωρίς να θέλω με αυτόν τον τρόπο να υποτιμήσω κάποιο άλλο άθλημα, ή άλλες μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων αθλητών μας".

Και συνέχισε λέγοντας: "Η Εθνική είναι πολύ ψηλά και πρέπει να παραμείνει εκεί. Κι αυτό αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Νομίζω ότι θα δημιουργήσουμε μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη ένα πολύ δυνατό τιμ και με την καθοδήγηση του Ηλία Ζούρου και τη βοήθεια των άλλων συνεργατών θα δουλέψουμε πολύ για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά".

Και πρόσθεσε: "Όλα έγιναν τελείως ξαφνικά. Έχουμε μιλήσει τηλεφωνικώς με τον κόουτς, αλλά όταν με το καλό γυρίσει από τη Λιθουανία τοτε θα αρχίσουμε να συζητάμε για την εθνική και να κάνουμε τα πρώτα πλάνα".

Θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι είναι λογικό να... ρωτήσει επί τούτου τον παλαιότερο Δημήτρη Πρίφτη. "Θα μιλήσουμε όταν έρθει από την Καβάλα στην Αθήνα, για να καθοδηγήσει και μένα".

Στο Μαρούσι συνεργάστηκε με τους Λευτέρη Κακιούση, Ντάρκο Ρούσο, Σούλη Μαρκόπουλο, τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενώ τώρα δουλεύει μαζί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα αποτελέσει ένα ακόμη μέλος των "κιτρινόμαυρων" που θα αποτελέσει μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Θεωρώ ότι το Μαρούσι με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαίο που είμαι άλλος ένας προπονητής που θα δουλέψει στην Εθνική ομάδα. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι, παραμενει μια ομάδα που σε αφήνει να δουλέψεις και σε στηρίζω, ενώ παράλληλα θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλές επιλογές στους πρώτους προπονητές, κοντά στους οποίους έχω μάθει πάρα πολλά".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελώνe-genius.gr ...intelligent web software