Σε νέα ημερομηνία το Webinar με τον Μάνο Μανουσέλη

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους προπονητές - μέλη του πως λόγω τεχνικού προβλήματος με τη σύνδεση στο Κατάρ, όπου βρίσκεται ο coach Μάνος Μανουσέλης, το webinar είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί σήμερα και μετατίθεται για την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 13:00.

Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος τεχνικός θα αναλύσει το θέμα "Basketball Player Development: Skills Under Pressure".

Όπως αντίστοιχα συνέβη στα webinars με τον Γιώργο Μποζίκα και τον Μιχάλη Καλαβρό, όλοι οι προπονητές - μέλη του ΣΕΠΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό σεμινάριο με τον Μάνο Μανουσέλη μέσα από τη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Το βιογραφικό του Μάνου Μανουσέλη

Ο Μάνος Μανουσέλης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1964 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1983 από την Εστία Φιλίας. Σε μια σπουδαία διαδρομή τεσσάρων και πλέον δεκαετιών, ο Μάνος Μανουσέλης εργάστηκε -μεταξύ άλλων- σε Ακαδημία Ηλιούπολης, Παλαιό Φάληρο, Σπόρτιγκ, Πανελλήνιο, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Πρωτέα Βούλας και Ολυμπιακό, πριν ξενιτευτεί για λογαριασμό της Αλ Σαντ του Κατάρ.

Το 2019 μετακόμισε στην Κίνα για να εργαστεί στο CBA με τους Σανγκάη Σαρκς, πρώτα ως βοηθός κι εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής, ενώ ακολούθησε ο Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο. Το 2021 επέστρεψε στο Κατάρ για λογαριασμό της Ομοσπονδίας της χώρας, αλλά και του ιστορικού συλλόγου της Αλ Αχλί.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει επίσης ομοσπονδιακός τεχνικός στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software