Η Al Riyadi Beirut Club αναζητά προπονητές για τμήματα υποδομής

| Δελτία Τύπου

Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του πως η Al Riyadi Beirut Club που ιδρύθηκε το 1934, αναζητά 2 προπονητές να οργανώσουν και να ηγηθούν των δύο ακαδημιών τους σε Κατάρ και Ντουμπάϊ.

Οι ακαδημίες περιλαμβάνουν περίπου 80 παιδιά έκαστη, με ηλικίες από U6 έως U14 ετών.

Οι αρμοδιότητες των προπονητών είναι η οργάνωση και εκπόνηση ετήσιου πλάνου προπόνησης των αρχάριων και των πιο προχωρημένων αθλητών/αθλητριών, η προετοιμασία ημερήσιων προπονητικών πλάνων, η εφαρμογή της προπόνησης στους αθλητές και η επικοινωνία με τους αθλητές και τους γονείς τους.

Η πρόταση απευθύνεται σε προπονητές που έχουν προϋπηρεσία σε τμήματα υποδομής με καλές συστάσεις.

Θα προτιμηθούν εκείνοι οι οποίοι έχουν αναλάβει στο παρελθόν την οργάνωση ακαδημιών των ομάδων τους.

Για τους νέους προπονητές, μπορούν να συμπεριληφθούν δύο (2) συστατικές επιστολές από κάποιους έμπειρους προπονητές που τους ξέρουν και γνωρίζουν τη δουλειά τους και το πάθος τους. Οι συγκεκριμένες συστατικές επιστολές θα ληφθούν υπ' όψιν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μσ στείλουν σύντομο βιογραφικό έως δύο (2) σελίδες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μια έξτρα παράγραφο που να περιγράφει το χαρακτήρα σας, το όραμα σας στην προπονητική και τι μπορείτε να προσφέρετε στην Ακαδημία Μπάσκετ της Al Riyadi Beirut Club.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software