Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Coach of the Year στην EuroLeague για δεύτερη σερί σεζόν

| Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την επιλογή του, ως ο προπονητής της χρονιάς στην EuroLeague για το 2022/23. Ο 57χρονος τεχνικός οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της regular season και στην πρόκριση στο Final Four για δεύτερη σερί σεζόν.

Το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει στον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και σε επίπεδο εικόνας, αναγνωρίστηκε από τους συναδέλφους του (αυτοί συμμετείχαν στην ψηφοφορία), κάτι που αυξάνει ακόμη περισσότερο τη σημασία της ανάδειξής του σε προπονητή τη χρονιάς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε, έτσι, ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της EuroLeague που κερδίζει τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η τρίτη φορά που τα καταφέρνει αφού η αρχή είχε γίνει το 2012/13, ξανά ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ τον συγχαίρουν για την σπουδαία αυτή διάκριση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software